Jul!

Jaha idag är det lille julafton, en dag kvar till själva julafton, så härligt =) .. Bästa tiden på året! Passar på och skriva lite nu för sen vet jag inte när jag kommer sitta och skriva för jag kommer vara borta över jul .. Åker till mamma nu om nån timme och kommer sova över där ikväll och i morgon åker vi till min syster i Kristianstad och firar julafton där och kommer hem på tisdag .. Så jag kommer vara borta ett litet tag men det kommer bli så härligt .. komma iväg och bara slappna av och inte ha nåt att tänka på alls =) .. Det behövs nu! Hoppas bara att mamma orkar med nu men det tror jag .. bara hon får vila i mellan åt så är det absolut ingen fara =) ..

Nej nu ska jag göra mig i ordning till att åka till mamma .. ska packa lite grejor och så, så det är gjort ..

Ha det så bra alla ni som läser min blogg och ha en riktigt GOD JUL på er! Hoppas ni får en bra jul =) För det tänker jag ha ^^

Tjingeling /Johanna

Åh jag vill sova lite till!

Men nej det får jag inte .. Min katt fick för sig att jag skulle upp hade han tänkt och nu är man uppe .. Men vad gör han då? Jo han ligger och sover i soffan nu .. Jobbiga katt!

Men det är lika bra att jag kom upp nu .. ska hinna göra vid mig och så innan man ska åka bort till mamma .. Har en hel del att göra idag .. Ett jädra körande .. Men det är ju så nu innan jul, allt ska fixas och donas ..

Åhh snart är det jul, ska bli så mysigt och vara med hela familjen och ha det bra =) Och inte tänka på allt dåligt som har varit ..

Förresten sitter och ser lite grann på Melrose Place som går på trean nu .. Kom tänka på det .. Igår såg jag ett avsnitt på Medium, där Jason Priestley var med i .. (Han som spelar Brandon i Melrose Place), fasiken vad han såg gammal ut .. Vart nästan chockad .. Men nästan alla bra skådespelare som var på sin topp för några år sen, dem är gamla nu .. Så man får försöka hitta några andra bra skådespelare istället .. Till exempel Orlando Bloom är duktig, och en söt sådan också måste man säga :P haha .. Finns ju många söta kändisar ju men dem kan man mer eller mindre glömma att få en chans på .. Dem lär ju inte se en när det är alltid så mycket folk runtomkring dem ..

Aja dags att göra vid mig .. skriver mer vid ett annat tillfälle .. God Jul på er =) /Johanna

Det har varit tufft nu ett tag ..

Usch ja det har varit tufft ett tag nu för mig .. Var speciellt jobbigt för ett par dagar sen då mamma verkligen vara jätte nere och vill inget alls .. Hon pratade hela tiden om att bli inlagd istället .. så det var lite tufft .. Grät lite när jag kom hem ..
Det är speciellt jobbigt nu när man inte har någon stöttepelare vid sin sida .. Hade man haft det så hade livet varit mycket lättare att ta sig igenom ..
Men hur ska man kunna hitta någon då ? Är så rädd för och bli sårad igen .. vill inte bli sårad igen .. orkar inte gå igenom det dära igen ..
Det med att jag bara blivit sårad .. Jag har ställt den frågan till mig själv många gånger .. Är det killarna som det har varit fel eller har det varit jag som har varit själva problemet? Jag vet inte .. Men som sagt, det hade varit jätteskönt att ha någon vid min sida som hade stöttat mig under dessa svårigheter som jag går igenom nu ..

Skriver mer en annan dag /Johanna

RSS 2.0