What's going on?

Min kyl har blivit fixad nu vilket är skönt, hatar när det blir en massa krångel..

Imorgon är det midsommarafton och jag kommer vara hemma och fira i min ensamhet som vanligt.. men det blir väl inget vidare med nåt firande när man tänker på vädret.. regnar ju bara hela tiden..

Ska snart ta och städa upp lite i min lägenhet så det ser vettigare ut, ser ut som om en bomb har slagit ner ;P

Om en vecka åker jag till den stora staden, Stockholm alltså.. Ska hälsa på en kompis där och vara där i några dagar är det tänkt =) kommer bli skitkul!

Vet inte vad jag ska göra ikväll, filmkväll som vanligt antar jag som det är varje kväll, en aning trist måste jag säga..

Fick veta tidigare i veckan att jag inte kom in på utbildningen, en aningen trist men inget och göra åt, bara att fortsätta söka jobb och se om jag hittar något..

Aja göra nåt annat =)

/Johanna

En lånad kyl, mat får slängas och en ny kyl imorgon..

Min egna kyl har gått sönder vilket har lett till att mycket har fått slängas =( men fick låna en ny tills dem kunde skicka hit en som kunde fixa min kyl. Men jag måste ändå köpa ny mat, vilket är surt =( men jag hoppas på att dem dyker upp imorgon så det kan bli fixad så slipper man bry sig om det iallafall =)

Ska snart dra bort till affären och handla lite, skriver mer en annan dag!

/Johanna

Jobbig huvudvärk men annars är det bra =)

Har haft en sån jobbig huvudvärk nu i några dagar, tror det beror på att det har varit så kvavt väder de senaste dagarna. Det regnade lite nu innan ikväll, hoppas det blir mer så det inte blir så kvavt..

En glad nyhet! Jag har minskat 13 cm i midjan nu =) har nästan minskat 3 storlekar i byxor nu =) Har bestämt mig för att jag ska lyckas ta på mig storlek 48 till nästa gång jag ska till dietisten =) håll tummarna för mig =)

Nee göra nåt annat kanske, ha det gott alla!

/Johanna

RSS 2.0