Min älskade mamma <3

Min älskade mamma har nu somnat in den 28 maj.. Allt gick väldigt lugnt till och allt var väldigt fridfullt .. Hon tog bara ett andetag och sen var allt över ..

Visst det är jobbigt att hon är borta och jag aldrig mer ska få kunna prata med henne eller få en varm kram av henne men jag vet att hon kommer se mig från ovan och kolla till mig som hon alltid har gjort i hela mitt liv ..

Saknade kommer vara jättestor efter henne från min sida men inte bara för mig .. Även för alla som fanns i hennes omgivning .. Alla som blev påverkade hur hon var och hur varm hon var som person .. Det finns nog inte någon som kan säga något ont alls om henne .. Det finns bara bara goda saker att säga om henne ..

Hon var generös, varmhjärtad, glad, god, ärlig, omtänksam, vänlig, kämpe, optimist, hjälpsam ja det kan fortsätta i all evighet men framförallt är hon en stålkvinna som min syster sa för ett par veckor sen .. Bättre beskrivning än det finns inte ..

Hon har bokstavligen fått kämpa i hela sitt liv och orättvist nog fick hon avsluta sitt liv så grymt och hon var för ung ..

Du lämnade livet
Vi stannade kvar
Men djupt i vårt hjärta
vi gömmer
Ett rum där Du bor
ty allt gott Du oss gav
Vi aldrig nej aldrig
det glömmer
Stor var Din kärlek
god var Din själ
Lilla älskade Mamma
tack och farväl


Mamma jag älskar dig av hela mitt hjärta .. Mitt hjärta brast den dagen du lämnade oss men jag vet att mitt hjärta kommer att läka då jag vet att du tittar från ovan och ner på oss och se till att vi mår bra .. Så länge som jag vet detta så vet jag att allt ska gå bra .. Det är jobbigt med saknaden efter dig nu och det kommer alltid vara jobbigt men det kommer gå bra precis som du sa till mig och mina syskon ..

Vila i frid mamma! Du är bäst!

image3

Vad ska man göra och vad ska man säga eller tänka?

Jag har inte skrivit nu på ett tag och känner att det är dags att göra det så jag får skriva av mig lite ..

Jag har väldigt många tankar om allt och speciellt nu sen jag skrev sist .. Mycket är kring mamma .. I fredags fick vi chockbeskedet att mamma har kanske en vecka kvar att leva .. Då mådde jag riktigt dåligt .. Visst man visste att hon skulle gå bort och så och att hon hade inte så långt kvar .. Men just det beskedet kändes lite för för snart ..

Sen idag ringer sköterskan till mig på förmiddagen att mamma har plötsligt blivit mycket sämre från igår .. Fatta hur rädd jag var när jag hörde de orden .. Det enda jag tänkte var på att jag måste hinna till henne innan det skulle hända något .. Vill vara hos henne när hon går bort så hon känner sig lugn .. Samtidigt känns det skönt för mig med fast det kommer bli ruskigt jobbigt..

Både jag och min lillebror satt och grät hos mamma när vi kom till henne .. Det gick liksom inte att hejda tårarna .. Dem bara kom .. Försökte hålla mig men det var inte lätt .. Vill inte gråta inför mamma .. Man vet inte hur pass mycket hon förstår nu när hon är i sånt dåligt skick som hon är .. Hör hon när vi sitter och pratar med henne? Jag tror det .. för ibland tittar hon på en och man får en känsla från henne att hon hör vad man säger .. Känns skönt just den känslan ..

Satt och lyssnade på en låt för en vecka sen som fick mig att tänka på mamma ..

Never gone, never far
In my heart is where you are
Always close, every day
Every step along the way
Even though for now we've got to say goodbye
I know you will be forever in my life
Never gone


Det är Backstreet Boys som sjunger låten "Never Gone" .. Låten är kanske menat att betyda något annat men den fick mig att tänka direkt på mamma ...

Älskar dig mamma. Du kommer alltid att finnas i mitt hjärta oavsett vad som händer. Du är den bästa mamman man nånsin kan få! <3

RSS 2.0