Rädsla ..

I natt när jag var uppe så var det någon som bankade på dörren, det lät som det bankade på min dörr .. fatta hur rädd jag var .. vad vill folk mig 1 på natten? Jag kände mig skräckslagen så in i bomben så jag släckte lampan och smög mig till sängen .. Jag hörde sen folk utanför började prata och det var hos grannen det hände och inte hos mig .. Kände mig lättad men samtidigt var det jobbigt med .. jag var så rädd .. Jag hatar och vara ensam, jag har ingen att söka trygghet hos alls .. När lättnaden kom så kom tårarna med mitt i allt ... har inte känt en sån rädsla på så länge .. Fan hatar och ha det så här .....

Nya kattungen =)

Jag fick min kattunge idag och han är bara så söööt =) Har döpt han till Figaro, tyckte det passade han perfekt =)
Lägger upp bild senare, har inte tillräckligt med bilder än men det ska fixas =)

Skriver mer sedan =)

Känner mig glad vilket jag inte har gjort på länge =)

Puss och kram på er!


Vad har hänt?

Det har väl inte hänt så mycket direkt .. Jobbar en hel del och mycket energi går åt det .. har inget annat att lägga energi på .. Innan gick det åt att hjälpa mamma men nu finns hon inte mer hur konstigt det än känns .. fan vad jag saknar henne ibland .. det är så tomt ..

Apropå det, ska ha urnsättningen nu vecka 31 är det tänkt .. förhoppningsvis kommer det kännas mer som ett avslut på det hela .. det enda som då återstår är bouppteckningen .. Sen kan man väl börja på allvar att påbörja sitt egna liv .. Herregud det är snart ett år sedan allt började då mamma fick ont i sitt lillfinger .. Det är sjukt hur allt kan börja med ett fjuttet lillfinger .. sanslöst ..

Har börjat ha kontakten igen med min biologiska pappa lite smått .. Får se vad det leder till .. Jag hoppas på att det blir bra .. Jag har liksom inte haft nån riktig förälder sen mamma började bli mer och mer sjuk .. Det hela slutade med att jag fick bete mig som mamma till min egna mamma och det var inte alltid roligt alla gånger men det var bara att ta sig igenom ..
Innan henne så gick min styvpappa bort 2005 och återigen hade jag bara mamma kvar .. Så nu hoppas jag att det ska bli bra med pappa .. Största anledningen var att mamma skrev nåt konstigt i sitt testamente som jag gick och grunnade på jätte länge .. det stod att ta kontakt med sina föräldrar .. Vad menade hon med det när hon skrev det?
Jag pratade med en kompis om det och hon sa det att oavsett pappa har gjort så kan jag inte ha för höga förväntningar på honom .. det kommer bara sluta med att jag blir besviken och sårad .. Det är bättre att jag tar han för den han är .. Och hon har faktiskt en poäng i det .. Jag ska iallafall försöka .. Mer kan jag inte göra ..

Usch saknaden är så tung .. Saknar mamma jätte mycket och vill så gärna vara hos henne .. Hon fick alltid en att må bra igen om man var ledsen .. Hon fanns alltid där oavsett om man behövde pengar eller om man behövde prata eller behövde ett råd och tips  .. Nu måste jag klara mig själv utan henne .. visst jag har mina syskon att gå till med men det är kanske inte samma sak .. 

Aja måste göra annat här innan man blir totalt deppig här .. har jag inte lust med för tillfället .. 

Skriver mer en annan dag

Saknar dig mamma! 

Stressigt ..

Idag har jag verkligen stressat som bara den för att allt ska bli klart .. lämnade in min cykel för och fixa min punktering .. så tajmat med punktering när jag ska jobba ikväll men dem kunde ta den direkt på morgonen om jag kom på en gång så det bara att stressa iväg ..

Har bara tvätten kvar nu så nu tar jag det lite lugnt .. sen iväg och jobba vid 16 och hemma vid 22 ..

Sen är det jobba igen imorgon på dagen och sen blir det lugnt =)

Saknar dig mamma!

Aja nu syssla med nåt annat som tvätten till exempel =)

Kram /Johanna

RSS 2.0