Jobbiga känslor ..

Idag vet jag inte alls vad det är med mig .. Har känt en sån ilska hela dagen och det har varit mot mamma .. varför är det så egentligen ? Är det för att jag är arg för att hon är så pass sjuk att hon är döende ? Jag vet inte alls .. Men den ilskan har nu mer eller mindre gått över till att jag är på väg att bryta ihop och vill bara gråta ..

Jag vet inte vem jag kan prata med heller angående om mina känslor kring detta .. Alla säger ju att jag kan ringa till dem så fort det är nåt eller om jag behöver prata men jag vet inte om jag klarar det eller vill rent ut sagt .. Känns bara som man bara är till besvär när man ringer .. Känner mig så himla ensam och jag vet inte vart jag ska göra av med dessa känslorna ..

Usch nej, jag får skriva mer vid ett annat tillfälle .. orkar inte just nu

Ha det! /Johanna

Jobbigt ..

Som det ser ut i detta läget som finns det ingen chans alls att min mamma kommer överleva sin cancer .. Vi vet dock inte hur länge till hon kommer att leva ..

Jag är så tacksam för all tid jag har fått lov och ha och även fått upplevt massor med henne men jag känner att jag skulle vilja ha henne här ännu längre .. Känns så dåligt tajmat på nåt vis .. Känns även orättvist med att just hon ska gå bort .. Hon är den som har varit med om mycket skit i sitt liv och så är det hon som får den avskyvärda sjukdomen.. Det känns inte alls rättvist ..

Har vi otur så lär hon inte leva så länge till ... Men har vi tur så kommer hon leva ett bra tag till .. Kan vi åtminstone få nån rättvisa där då? Det återstår nog och se ..

De senaste dagarna har jag mått ganska dåligt och gråtit en hel del .. Dels för alla människor som man pratar med som försöker trösta en och vill prata om vad som händer .. och saken den är den att så fort jag pratar om det så börjar jag storgråta .. Jag orkar inte ens tänka på det bara för då blir jag så deppig och ha tanken på att min mamma kommer inte överleva så länge till ..

Inget illa menat mot dem människor som försöker trösta en, jag är så tacksam mot dem för dem vill finns där för en och det känns jätteskönt att man har folk i sin omgivning som ställer upp på en .. Hade varit värre om man hade varit ensam helt med situationen ..

Men sen finns det dem tyvärr som säger att dem ska ställa upp och hjälpa och lyssna osv .. Sen när man väl ringer dem så är dem inte intresserade längre .. Då undrar man varför dem brydde sig från första början eller var det bara för att dem skulle visa sin bästa sida eller vad handlar det om?

Tur att det finns några sanna människor i denna världen .. Jag hoppas att de människor vet vilka jag speciellt tänker på ..

Jag kräver inget mycket .. vill bara att nån kan lyssna när jag mår dåligt och bara finns där .. Det är det som betyder något i detta läget .. Likadant är när man kan få mig att skratta och få mig att tänka på annat lite med .. Det betyder också mycket ..

Just nu känner jag att jag skulle vilja ha nån som kan titta till mig och kolla läget så allt är bra med mig .. Jag har ingen förutom dem ska ställer upp och lyssnar och så men det är lite annat med någon som kan ställa upp och vara där för mig och se till att jag också mår bra .. Vet inte om nån förstår vad jag menar men kan inte förklara på nåt annat sätt ..

Skriver mer en annan dag .. Ha det bra och ta inget för givet i livet .. /Johanna

Jaha..

Jaha det var ett tag sen man skrev nu då .. Ska ta och uppdatera lite grann ..

Har tyvärr fått veta lite tråkiga nyheter .. Min mamma kommer inte överleva cancern som hon har .. Men hur lång tid hon har kvar vet vi inte .. Har vi tur så lever hon ett bra tag till men det är inte säkert .. Men det finns inget som kan hjälpa henne tyvärr .. Läkaren sa till oss senast idag att det främsta målet är nu att hon ska få slippa få ont och få den lindrad ..

Jag skriver lite mer sedan ... Såg på klockan nu att jag måste snart rusa iväg men jag skriver mer sedan ..

Tjingeling! /Johanna

RSS 2.0