Mycket att berätta om =)

Var hos min älskling i helgen och det var jätte mysigt =) När jag kom dit där på fredagen så gick vi runt i Kristianstad och tittade lite. Hittade en spel som jag även köpte, var lika kul som jag trodde att det skulle vara =) Sen åkte vi och handlade lite mat och så och sen vart det bara lugnt till kvällen.
På lördagen åkte hem till syster yster på eftermiddagen och umgicks. Det var trevligt värre =) Sen fick man träffa sina goa systerbarn med, var längesen jag träffade dem så det var kul och se dem =)
Sen på kvällen satt jag och Andreas och tittade på en del skräckfilmer eller det gjorde vi hela helgen men skillnaden var att det var han som valde film nu och snacka om att dem filmerna var äckligt jobbiga att titta på. Urk.. Andreas hade bara kul åt mig, haha snäll pojkvän man har då ;P
Sen på söndag tog vi det bara lugnt och till kvällen åkte jag hem till mig i Ljungby.

Så det var det vi hittade på =) Han ska åka till mig nästa vecka har vi tänkt så det har vi och se fram emot =)

Nu på lördag ska jag och min kära bror åka till Växjö och göra staden osäker, haha! Ska passa på och köpa skor då hade jag tänkt, behöver det verkligen lite nya skor och speciellt nu när vintern är på gång ;P Usch vill inte ha vinter, tycker mycket bättre om sommaren. =)


Nu är det officiellt att jag har gått och skaffat en konto på http://bilddagboken.se där jag heter specialrose, så nu får jag se hur länge jag stannar där på den sidan ;P Ni är välkomna att titta in och lämna en kommentar eller två =)


Nu ska jag hitta på något annat och göra


Kramar /Johanna


Snart =)

Imorgon bitti åker jag till Kristianstad och till min Andreas, jag längtar så verkligen till dit =) Har inte sett han nu på 3 veckor så jag ser verkligen framemot det nu =)

Har hållt på och tvättat både igår kväll och nu på morgonen så det är ur vägen och nu ska jag bara lägga in tvätten med och sen ska jag ge mig på att städa lägenheten med så jag har det klart innan jag åker imorgon =)

Jag och Andreas ska gå runt i stan i Kristianstad lite och titta och sen ska vi åka bort till min syster och hälsa på. Passa på när man ändå är i närheten och syster yster var ändå ledig så då var det bara att åka inom till henne =)

Men sen vad vi ska göra resten av helgen vet vi inte än men en sak vet jag iaf, det kommer bli mycket mys hela helgen =)

Ne nu ska jag ta något och äta och så se klart våra bästa år, sen ta ett ryck i lägenheten.

Älskar min Andreas!

/Johanna

Ensamt till helgen

Andreas kom inte till mig i helgen och det var lite tråkigt ;( Men hade förståelse för det första så var han dålig och sen så hade fläkten och annat gått sönder i bilen så han tyckte inte att det var så bra att han åkte iväg nånstans. Men jag ska åka till honom nästa helg och det längtar jag verkligen till, har ju inte träffat han nu på 2 veckor och nästa vecka blir det ju 3 veckor och det ska vi ta igen minst sagt denna helgen som kommer =).

Usch sen ett dygn tillbaka har jag varit utmattad totalt och bara velat sova hela tiden. Min kropp har inte velat som jag vill och det är inte roligt alls. Ska försöka sova lite snart och se om jag får nån sömn i mig eller inte.

Älskar min Andreas!

/Johanna

Längtar till helgen

Ja det gör jag verkligen, Andreas ska komma till mig då och det ska bli härligt. Har inte träffat han på två veckor nu och jag har verkligen saknat han. Det enda jobbiga nu är att han har gått och blivit dålig så jag hoppas verkligen på att han blir frisk till helgen. Har ju en överraskning till honom och jag vet att han är inte så tålmodig när han fick veta att han skulle få en överraskning .. hihi .. Han tror att han vet vad överraskningen är för något men han får fortsätta gissa för jag tänker inte säga något, annars hade det inte varit en överraskning ju =) Men han kommer att uppskatta det, det vet jag =)

Vad har hänt annars då? Nja inget speciellt, håller på för fullt och letar efter en annan lägenhet nu. Har hittat en lägenhet nu som verkar rätt intressant. Ska ta och titta på den så jag får se om den är något att ha.

Jag håller på och går till en psykolog nu och redan efter två besök har jag redan börjat må bättre. Det är inte hundra bra men det är på väg att bli så och det ska bli skönt. Jag håller på och lär mig att tänka positivt, för psykologen anser att jag har hela tiden negativa tankar och det är inte så konstigt att jag går och mår dåligt när jag bara har dåliga tankar hela tiden. Så jag håller verkligen på att kämpar med att tänka positivt, har ett system som jag har fått av min psykolog som jag ska gå efter. Och jag kan tycka att den hjälper för mig. Men jag måste bara se till att använda det här systemet så jag har det i bakhuvudet till slut att tänka positivt.

Men nu ska jag ta och titta på tv, ser det på det okända. Verkar vara rätt intressant idag =)

Ha det bra alla!

/Johanna

Han fick mig att tänka till ordentligt ..

Hade ett samtal innan ikväll med Andreas och jobbigt nog fick han mig att gråta då han trampade på en öm tå. Han började prata om sånt som ingen hade sagt till mig innan.
Vi pratade om något, jag kommer inte ihåg exakt vad det var vi pratade om först men han frågade mig om jag visste vem jag är. Saken är den att jag vet inte längre vem jag är och sen förlorade jag en stor del av mig själv när mamma gick bort.

Jag har egentligen vetat hela tiden men ingen har nånsin sagt det till mig om det och då kändes det mer verkligt på nåt vis med.
Andreas vill att jag måste stå på mig och kunna säga ifrån när jag känner att något är fel och inte stänga ute mina känslor men det är svårt att ändra sig när jag har haft det såhär konstant i över ett år. Det tar tid och främst behöver jag läka för jag har inte kommit över mammas död än. Det har tagit mig väldigt hårt och kanske för hårt men jag kände mig inte redo än att förlora min mamma, jag är för ung och mamma hade kunnat få stanna kvar iallafall i minst 20 år till. Jag vet, det låter själviskt men det är så jag känner i mitt hjärta och jag kan inte rå för det.

Andreas betyder allt för mig och jag fattar inte hur han står ut med att jag mår så dåligt som jag gör men han gör det..


Helgen var underbar

Ja det var den verkligen, jag var hos Andreas hela helgen och vi hade det väldigt mysigt =)

På fredagen kom jag dit vid 15.00 tiden ungefär, vi stod och kramades en bra stund innan vi skulle bort till affären och handla lite mat till middagen vi skulle ha. Vi valde att ha kyckling och pommes frites vilket var gott, vi lagade det ihop så klart att det skulle bli gott =) Sen till kvällen satt vi bara i soffan och myste till en film (så chockerande att vi ser film ;P) och med lite tända ljus till. Han är sån romantiker, kan det bli bättre?  Men det var så underbart härligt att ligga i hans famn och bara njuta att jag var med han igen =)

Sen på lördagen var det dags för att träffa Andreas mamma och hennes man. Snacka om att jag var riktigt nervös inför denna träffen och Andreas som han är så var han bara tvungen att mobbas som bara han kan, haha. Älskar han ändå även fast han ska retas med mig för jämnan ;P (Ja ni läste rätt, vi har börjat säga "jag älskar dig" till varandra nu och det var han som tog det initiativet till det och det kändes bara så rätt när han sa det för jag känner precis likadant även fast jag var totalt stum och chockad över att han sa det)
Iallafall vi var hos hans mamma vid 12 tiden och det gick super bra. Både hans mamma och hennes man är super goa och det märks tydligt var Andreas humor kommer ifrån, haha. Men som sagt det gick och sen ville då Andreas mamma bjuda på mat och bestämde jag och hon att det skulle bli kinamat (mums) men stackars Andreas fick inte sin pizza som vi först hade bestämt att äta. Han hade gått i 2 dagar och tjatat om att han skulle få äta pizza och så får han inte det, stackarn ;P *not* haha..
Sen när vi hade ätit så åkte vi iväg och tittade på antika möbler och prydnadssaker. Det var väldigt trevligt och det var speciellt mysigt när Andreas skulle gå precis bakom mig hela tiden och kramas, min lille gosebjörn =). Sen efter det åkte vi hem till hans mamma och satt och prata lite och sen efter det åkte vi hem till Andreas. Vi åkte till affären med innan vi åkte hem så vi kunde köpa hem lite gott till kvällen. Sen när vi väl kom hem tog vi det lite lugnt och myste till det, härligt var det minst sagt och med film till, haha så förvånande ;)
Sen på söndagen gjorde vi inte så mycket faktiskt utan bara tog det lugnt och så för sen på eftermiddagen skulle jag åka hem, vilket vart lite tråkigt för helgen hade gått ruskigt fort men hela helgen var härligt underbar som rubriken lyder =)

Så det var typ det som hade hänt under helgen och början av veckan har det inte hänt så mycket, har bara tagit det lugnt och det har inte varit något jobb eller så än så länge men ska ringa till min chef i eftermiddag och undra om det finns något. Måste få in lite pengar annars blir det kris för mig totalt och det vill jag inte. Sen till helgen kommer kanske Andreas till mig och då har jag lite planer för helgen och ska överraska han med lite romantik tänkte jag =)

Det vart mycket att skriva om idag, haha men det blir så ibland =) Skriver mer en annan dag!

/Johanna


RSS 2.0