Slutet närmar sig .. Eller?

Jag hoppas nu att allt ska bli över snart så man kan börjar slappna av och få kunna må bättre ..

Begravningen har varit nu och den var så fin hela ceremonin .. Helt underbar och jag hoppas mamma med tyckte det ..

Saknar mamma så fruktansvärt mycket, vill ha henne här hos mig istället .. Fattar inte varför hon ska tas ifrån mig så på det viset .. gillar inte det alls .. Hon var så underbar varför kunde man inte ta nån som förtjänade det istället?

Har idag städat ur mammas lägenhet idag så det är mer eller mindre klart nu .. lite saker kvar där men inget märkvärdigt .. Skönt att det är klart men samtidigt jobbigt .. Kändes verkligen att allt var sant att mamma inte finns mer ..  Det gör ont i hjärtat ..

Det kanske kan tyckas att jag är en mammagris men saken är den att mamma betydde enormt mycket för mig och vi stod väldigt nära varandra .. Vi har varit med om så mycket i livet att det blev så att man kom varandra närmre ..

Aja ska inte tjata mer om det nu .. Ska göra annat ..

/Johanna

Begravningen ..

Jaha då var dagen kommen .. imorgon är det dags för det absoluta sista farväl till mamma och det kommer bli tufft som fan .. Känner redan nu att jag kommer bryta ihop ..

Jag har de senaste 3 veckor känt på hur det känns att mamma inte finns mer och det känns jätte konstigt .. Jag gick alltid till henne varje dag och nu helt plötsligt kan jag inte göra det fler ggr .. Mamma finns inte mer .. Inte kroppsligt sett iaf ..

Jag har inte riktigt fattat än att mamma är borta men kommer förmodligen att förstå det helt imorgon ..

Ni som läser detta och känner mig väl .. Kan ni ha lite koll på mig imorgon? Hade känts underbart om ni hade kunnat göra det .. Så man får lite stöttning imorgon ..

Kram och puss på er och ta hand om era nära och kära. Man vet aldrig när man mister de man tycker om.

/Johanna

RSS 2.0