Extremt dålig på att uppdatera bloggen..

Har faktiskt varit extremt dålig på att uppdatera min blogg men ska försöka göra det nu istället..
Det känns som om att det inte har hänt så jätte mycket men det har ju hänt en del..

Som jag skrev i mitt förra inlägg så går jag till en dietist nu och det går faktiskt väldigt bra fastän det går väldigt sakta så går det faktiskt framåt. Än så länge är det cirka 6 kg och 7 cm i midjan som har minskats än så länge och det känns väldigt bra om jag ska vara ärlig =) Fastän det går sakta men det går åt rätt håll åtminstonde =). Och nåt som jag tycker att jag har blivit duktig på är motionen, jag simmar ett par gånger i veckan och de dagar jag inte simmar så försöker jag gå ut och gå, speciellt nu när det är så fint väder ute =).

Med kärleken vet jag faktiskt inte hur det går, jag dejtar och så men det går inget vidare på den fronten. Svårt och hitta en kille där det finns den dära kemin och få känna den dära känslan att får fjärilar i magen och att man inte kan få nog.. Men den typen av kille har jag inte hittat än..

Sorgen efter mamma har börjat kännas bättre tycker jag, det känns lättare för varje dag som går nu. Men saknaden finns där och vissa dagar vill jag bara gråta. Jag saknar hennes närvaro och hennes glädje. Och hur hon kunde göra dagen bättre om man hade haft en riktigt jobbig dag.

Sen har jag fyllt 23 år nu, känns väl inget direkt skillnad så men jag hade en trevlig dag iaf =)..

Har väl inte så mkt mer och uppdatera om, skriver mer en annan dag när det nu blir =)

Ha det bra /Johanna

RSS 2.0