Ett brev i brevlådan

Jepp det fick jag idag och det var mina tågbiljetter som var i det brevet =) Åker till Andreas imorgon och är hos honom vid 15.05 ungefär =) Åhh vad jag längtar dit!!

Jag sitter och ser lite avsnitt av förhäxad. Är bland de sista avsnitten nu. Avsnittet jag ser på nu är "Give me a sign". Har visserligen sett det avsnittet innan men jag vill se från första början. Blir bara jobbigt att hoppa mellan varje avsnitt så det är bättre och se från början istället =)

Hm ska ta och äta mina jordgubbar som jag var och köpte innan idag ^^ Mums!

Skriver mer sen!

Johanna

En vanlig tisdag

Idag är det bara en vanlig tisdag. Vart på facket idag och skrev in mig så det vart gjort nån gång och sen vart jag inne på jobbet lite och pratade med chefen men annars har jag inte gjort något speciellt. Ska tvätta lite med nu snart så man får gjort det innan helgen. Ska ju åka till Andreas till helgen och det ska bli mysigt =) och då måste man ha rena kläder med sig så man känner sig hel och ren eller nåt ;P

Skriver mer en annan dag!

J <3 A

Helgen ..

Helgen har både varit underbar och jobbig..

På fredagen kom mina äldre syskon hit för att vi skulle ha urnsättningen den dagen, åkte dit och var där vid 16 ungefär .. Gick och tittade på stenen där dem har satt dit mammas namn .. Det var väldigt jobbigt och se att hennes namn stod där .. Det var precis det som gjorde att man till slut fattade att mamma inte fanns mer men samtidigt var det jobbigt med .. Trots att det har gått 4 månader sen mamma gick bort så är saknaden fortfarande lika jobbigt .. Men samtidigt är det skönt att allt är över med så man slipper tänka mer på det men mamma kommer alltid finnas i mina tankar och i mitt hjärta ..
Sen efter det bestämde vi att vi skulle åka till IKEA allihopa .. Det var verkligen kul och skönt med samtidigt att komma iväg och tänka på annat lite med .. och bara umgås med för den delen.. Köpte lite saker på IKEA ..

 - Foderpåse till katterna
 - Hårroller
 - Ljus

 - Burkar


Det var typ bara det jag köpte men det var inte så mycket jag behövde, har redan en hel del hemma så jag behövde inte köpa så mycket mer .. Tittade dock på gardiner med, är sugen på att ha lite nyare gardiner nu. Dem jag har nu är så tråkiga så det hade varit lite kul med andra färger. Men det fanns inga snygga på IKEA denna gången iallafall .. Ska leta på fler ställen, ska ta ett varv på stan imorgon och kika lite.


Sen dagen efter kom min sötnos på morgonen, var väldigt yrvaken när han dök upp men han hade inga problem med det .. Bara jag hade det .. haha .. Han har alltid så kul åt mig, han erkänner det bara inte att han har det ;P Iallafall så dök han upp och så satt vi i soffan lite och kramades .. Sen ringde lillebror och undrade om vi skulle med till Växjö så vi hängde på där, samtidigt fick Andreas träffa mina andra syskon med, det gick bra faktiskt =) Vi hade jätte trevligt i Växjö. Gick runt och kollade lite och naturligtvis lite shopping på det =) Andreas höll på bli tokig på mig, men vad göra? Inte mitt fel ;P

Sen när vi hade varit där så åkte vi hem till min lillebror och fikade lite och sen fick Andreas träffa min svåger och systerson, trevligt värre =)

Efter det valde vi att åka hem och vila och bara ta det lugnt. Sen skulle vi ta och fixa lite mat på det med. Vi åt min variant på wokgryta och så tittade vi på film. Helmys var det =) Sen dagen efter hade vi lite mys på morgonen och sen på dagen åkte han hem till sin mamma .. Det är 12 timmar sen ungefär sen han åkte iväg, känns lite tomt. Saknar hans sällskap men jag får stå ut lite, ska åka till han på fredag. Nervöst men härligt =) Nu finns han i mitt hjärta och ingen kommer ta hans plats! Nu är det officiellt att jag finns inte längre på singelmarknaden. Jag är upptagen med en underbar kille numera och jag mår underbart =)


Nää om jag skulle ta och försöka sova lite grann!


Johanna <3 Andreas


Då var det dags ..

Idag är det dags för urnsättningen, får se om jag kan ta mig igenom det. Borde göra det men det kommer bli väldigt jobbigt men det ska gå. Tror inte det blir lika jobbigt som när begravningen var, då mådde jag verkligen super dåligt men jag ska nog klara mig igenom det.

Idag kommer Andreas till mig =) Och det längtar jag till verkligen, få pussas lite .. hihi =) Haha nu ska jag inte dra några detaljer .. Men det enda vi ska göra ikväll är att laga lite mat och så se film (vårt stora intresse ;P) Mer detaljer blir det inte ;P

Nu håller jag på och tvättar lite så jag får undan det och sen vid 10 ungefär kommer mina äldre syskon hit och sen ska vi till banken och ordna upp lite saker och sen får vi se vad vi gör för nåt .. Ska ha urnsättningen vid 16 så man hinner väl inte med så mycket men det blir väl bara att äta lite grann tror jag och bara umgås. Det är inte så ofta vi bara umgås utan nån anledning när vi väl träffas.

Nu ska jag ta och göra annat och sen äta lite frukost =)

/Johanna

Ännu en tisdag

Ännu en dag har passerat och snart är det fredag och då är det dags för urnsättningen, jag bara känner på mig att det kommer bli jobbigt den dagen men det kommer nog gå bra. Det är det absoluta sista nu som är kvar och bouppteckningen är klar nu med. Så då slipper man den med. Usch vad jag saknar mamma. Kan inte riktigt hantera att hon är borta, vill bara komma bort till henne och ge henne världens kram och tala om för henne att hon är världens bästa mamma man kan få men det kommer jag aldrig att få göra. Och det känns jättetungt och jobbigt.

Det som känns bra är att Andreas ska komma till mig på fredag och ta hand om mig efter vad som har hänt under dagen och det kommer kännas skönt. Skönt och veta att det finns någon som tar hand om mig. Kan jag äntligen ha hittat min lycka här i livet? Jag hoppas av hela mitt hjärta att jag har gjort det för det känns så underbart rätt med Andreas.

Ska till psykologen idag och prata lite så det kommer bli lite jobbigt idag men samtidigt måste jag för annars går jag i väggen om det ska fortsätta såhär. Och det är inte bra alls.

Skriver mer en annan dag

/Johanna

Kär?

Ja det är jag verkligen. Hade en träff igår med en kille som jag har pratat med ett bra tag och det gick så bra som det bara kunde göra och han är helt underbar =) Jag är nu officiellt kär nu =) Och han tycker likadant om mig med så det känns super bra verkligen och verkligen på tiden att jag fått känna på lycka nu =) Iihh =)

Skriver mer en annan dag =) Kram på er alla!

/Johanna

Morgonpigg ..

Ja det är jag verkligen, jag var uppe vid alla redan. Kunde inte sova mer så då var det lika bra att jag gick upp. Måste snart göra mig i ordning, har planer på att åka in till Växjö en runda och kollar runt lite. Det är så drygt och gå hemma och vänta på om man ska få jobba eller inte. Kan man lika gärna åka iväg en sväng så får man dagen att gå iaf.

Idag mår jag mycket bättre efter helgen, har fortfarande lite ont i huvudet men annars är det ok tycker jag =) Iaf mycket bättre än vad det var i måndagskväll .. då var det verkligen inte kul .. Men men nu är det bättre iaf =)

Wiie 2 dagar kvar nu till jag ska ha min dejt, ser verkligen framemot den och det känns redan nervöst och spännande =) Hoppas det går vägen för det känns verkligen bra med den här killen. Det är så mycket som stämmer med han så det skulle bli jobbigt om det inte skulle stämma i verkligheten med ..

På fredag ska jag även på massage och det ser jag verkligen framemot .. Behöver slappna av i kroppen lite och speciellt i ryggen då jag är väldigt stel där och det är inte så kul när jag jobbar i hemtjänsten och så ..

Förresten jag har ju lovat att lägga in en bild på min kattunge .. det har dock inte blivit av förrens nu men nu kommer den =) 

                                          Mina sötnosar
Visst är dem söta =) Mina änglar är vad dem är!

Men nu ska jag ta och göra mig i ordning och åka iväg så ni får ha det så bra så länge!
Tjingeling! /Johanna

Mår inget vidare ..

Som rubriken låter så mår jag inget vidare .. har jobbat stenhårt i tre dagar och speciellt under lördagen och söndagen. Då jobbade jag från 7 till 13 och sen därefter 16 till 22 bägge dagarna .. Låter kanske inte så farligt men kroppen protesterade som bara den när jag skulle jobba sista passet igår kväll .. det var inget vidare .. och nu känns mitt huvud tungt som bara den och kroppen känns väldigt öm .. inget roligt ..

Imorgon ska jag till vårdcentralen. Ska prata med en läkare angående om mitt tillstånd så vi får se vad som händer ..

Håller på just nu och ser på film, närmare bestämt Pirates of the Caribbean "A dead man's chest" .. Än så länge grymt bra som vanligt =)

Skriver mer en annan dag!

4 dagar kvar!

/Johanna

Äntligen tillbaka till cyberspace!

Nu äntligen har jag fått tillbaka min egna dator efter nästan 3 månader. Finally! Nu kan jag komma tillbaka till mitt bloggande lite även fast jag inte gör det så ofta men det är inte alltid jag har något och säga ..

Hur mår jag då? Det är väldigt upp och ner med det måste jag säga. Jag har bokat tid med en läkare nu för jag har svårigheter att ta itu med mina känslor och jag orkar inte ha mina känslor som i en berg och dalbana. Är less på och gå runt och må dåligt. Vill känna på lycka med nu men i mellanåt känns som att jag vet inte längre hur man gör för att må bra.

Hur är det med kärleken då? Jag håller på och pratar med en kille som jag verkligen har fastnat för. Vi har så mycket gemensamt och vi har samma värderingar och det känns så bra. Har aldrig känt så här för nån kille jag har varit med. Men samtidigt är jag rädd för och bli sårad igen. Så det har varit lite svårt och öppna mig för den här killen men jag måste ju våga om jag ska vinna. Men det är en helt otrolig kille än så länge. Får mig och skratta när jag mår dåligt och vi har samma dåliga humor så det finns inte. Hur roligt som helst.
Förhoppningsvis kan vi träffas nästa vecka och det är verkligen något som jag hoppas på. Hoppas också på att det ska klicka lika mycket som det gör på telefonen. Snälla hoppas det går bra!

I mitten av september ska vi ha mammas urnsättning och det ska bli skönt och ha det så man får ett avslut snart. Och snart är bouppteckningen med snart klar så förhoppningsvis är snart allt klart så man kan börja leva igen eller iallafall försöka.

Måste försöka vara positiv för min egna skull annars går jag in i väggen och det är definitivt inte bra alls.

Skriver mer en annan dag ..

P&K /Johanna

RSS 2.0