Seegt!

Det har varit en riktigt seg dag idag .. Hade rätt mycket att göra idag på praktiken och så kommer handledaren med ännu fler upgifter som jag skulle göra med .. har typ en vecka kvar på mig att göra det så det finns att göra iallafall :P .. haha .. lär ju inte bli uttråkad direkt ..

Imorgon kommer mamma få mer information på sjukhuset .. Hon ska ju få cellgifter nu från och med nästa vecka .. Då kommer hon väl mer eller mindre förstå att hon har cancer .. hon har lite svårt och tro att hon har det ..

Gaah tröttheten börjar sköljas över mig nu känner jag .. Ska snart sova men ska prata klart med en person först =)

Sitter just nu och lyssnar på musik .. gäspar med som bara den .. :P .. Trött ? Nehe :P .. haha ..

Nee sova kanske ..

//Johanna

Gaah vilken dag det har varit idag!

Idag var det första dagen jag fick ta mig till praktiken utan bil .. det vart en promenad som hette duga .. Men jäkligt skönt var det faktiskt =) .. Alltid skönt att röra på sig tycker jag om vädret tillåter det såklart =)

Usch vintern är verkligen på gång .. nu är det bara frågan om när snön ska komma .. Tycker dem har sagt länge nu om när snön ska komma, så det kommer väl närsomhelst .. och jag som inte har några vettiga vinterskor :o ..

Om man skulle ta och göra vid lite mat till mig själv och så till lilla Sotis .. Han börjar bli hungrig nu .. Brukar få mat vid denna tiden nu så han börjar väl snart stor jamar :P .. hehe .. Men just nu ligger han på soffarmstödet och halvsover .. =) ..

Sen ska man ta och sätta sig och jobba lite med .. Har rätt mycket att göra nu med uppgifter och grejor på praktiken och det ska hinna bli klart innan perioden är slut med ..

Åhh snart är det jul .. =) Längtar jättemkt .. Det är då jag riktigt myser .. det är ju inte bara själva julafton som är det bästa utan alla förberedelserna, advent, Lucia och allt var det är =) ..

Bästa är ju när det är advent och på morgonen då när man kan tända första ljuset och sitta äta frukost .. helmys =) Speciellt när det fortfarande är mörkt ute =)

Vid första advent blir ju lite speciellt .. för då har man sällskap den dan *ler* Högre mysfaktor än det finns ju inte =)

Skriver mer sedan //Johanna

Blommor =)

Jag fick blombud igen igårkväll, vart riktigt glad när jag fick dem =) Man blir ju extraglad med när det är nåt man aldrig har fått nåt sånt tidigare av en kille .. Den killen vet verkligen hur man behandlar en tjej på rätt sätt =) Och det känns riktigt bra för det är såna killar jag gillar =) Så uppvaktad har jag aldrig varit *ler*

Usch idag det är det en riktigt tråkig dag .. håller på och tvättar som bara den .. och det är inte lite tvätt man har heller .. *trååk* .. Var tvungen gå bort till mamma med sotis för det går verkligen inte att tvätta när han ska följa efter en hela tiden .. Kan vara gulligt till en viss del men jobbigt i längden .. Men han är ju så mega go med =)

Hmm om man skulle ta och äta nåt .. magen kurrar ..

Aja skriver mer sedan //Johanna

Mycket idag med!

Idag var det rätt mycket med att hinna med .. Upp tidigt .. klä på sig och göra sig i ordning .. Iväg i en jädra fart bort till mamma för hon skulle ha skjuts till fotvården, skjutsa hem henne, köra bort till praktiken .. Var där i ett x antal timmar .. Iväg igen bort till mamma, äta lite och sen köra iväg igen och då till växjö då hon ska strålas för sista gången .. och sen hem igen .. så nu sitter man hemma nu .. ska snart börja städa lite ... det behövs .. ser ut som ett bombnedslag i lägenheten :P .. haha

Ska bort till mamma sen .. och sen är det bara att slappa resten av kvällen vilket ska bli såååå skönt!

Aja skriver mer sedan /Johanna

Mycket idag ..

Idag har det varit mycket .. nästan för mycket .. var med mamma hela dagen på sjukhuset .. det var både strålning och så skulle hon röntga hela kroppen bara för och kolla så hon inte ha fler tumörer i kroppen än de 2 ställena hon har nu .. Åkte iväg vid halv 10 och var hemma vid runt femtiden på på kvällen .. jag var riktigt trött .. sen skulle man hjälpa mamma med en massa med hemma hos henne .. var totalt slutkörd när man väl var hemma ..

Sen satt man och pratade i telefon i ett ex antal timmar .. *ler* .. En mycket trevligt sällskap nu så här på kvällen .. som nu i detta fallet i telefon =) Sen får man se vart detta leder .. Har pratat med han på telefon nu cirka 3 veckor nu .. =)

Borde sova nu egentligen med tanke på när jag ska upp ..

Känns som att jag har mycket att skriva om men vet inte hur jag ska sätta det i ord på det jag funderar på ..

Hade varit skönt att ha någon som finns där för en .. Saknaden av ha någon nära kan vara svår ibland ..

//Johanna

Välkommen till min nya blogg!

Jaha då har man återigen skapat en ny blogg .. Detta blir som en ny start på livet och hoppas på att det blir en bra start på livet .. Det återstår att se ju =) ..
Hm är totalt uttråkad just nu .. ska snart iväg dock men tiden är så seeeeg ..
Ska ta och städa lite med sen .. lär lätt behövas ..

Aja skriver lite mer senare .. /Johanna

RSS 2.0