Alla dessa prövningar .. tar de aldrig slut ?

Igår kom jag verkligen underfund med att min moster har gått bort .. och det gjorde mig ledsen .. Nu har 2 av mina mostrar gått bort på bara ett år och båda hade cancer .. Det gör mig lite förskräckt med tanke på att min mamma håller själv på och kämpar mot lungcancer .. Man försöker vara positiv men ibland blir man rädd ..

Nog om det ..

På fredag är nåt jag ser fram emot .. ska ut på restaurang och äta med min tjejkompis .. och det kommer blir riktigt skoj =) .. Längesen man umgicks med henne .. så vi ska ta igen förlorad tid =)

Sen nästa vecka händer det nåt spännande ^^ Men vad det är säger jag inget om (än) ^^

Tjingeling! /Johanna

Lite uppdatering!

Ja nu var det ett tag sen man skrev här .. ska ta och göra en liten uppdatering ..

Julafton var jätte trevlig, jag var hos min storasyster nere i Kristianstad .. Mycket mat, skratt och allt annat som tillhör =) Jul är verkligen det bästa som finns, där man får umgås med sin familj och bara njuta av dagen =) I julklappar fick jag ett stort smyckesskrin, prydnadssaker, stektermometer (önskade aldrig det men kan vara bra att ha iallafall ;P) och ett presentkort på IKEA .. Kanske inte så mycket man fick men man ska vara tacksam för det man får och det är tanken som räknas =) ..

Nu är min mor inne på den tredje perioden med cellgifter .. Då med andra ord är det snart dags för röntgen för och kolla tumören som sitter i lungan .. Är faktiskt rätt nervös inför det men jag hoppas på att det ska gå bra .. Men ändå är man orolig .. Hon är väldigt skakig av sig nu så hon knappt orkar stå upp bara ibland .. Det kan vara lite jobbigt och se .. Sen svimmade hon i förra veckan och det var riktigt jobbigt .. Danefter var vi tvungna och åka till sjukhuset bara för och kolla så allting var ok med henne .. Dem tog ganska mycket prover på henne men det var absolut ingen fara med henne och det var skönt det .. Men denna veckan fick hon göra en blodtransfusion eller vad det nu heter .. För läkaren misstänker att mor hade blodbrist och att det är det som kanske gör att hon har varit skakig och att hon har svimmat så .. Hon har ju dock fortfarande lite skakningar men inte lika mycket och det känns skönt ..

Och så till en tråkig nyhet som jag dock fick veta igår .. Min ena moster gick bort igår .. Känns rätt trist .. har förlorat 2 mostrar nu på 1 år nu och det känns inte alls bra .. Dock hade jag inte så bra kontakt med dem i slutet men dem är ändå ens släkt .. Min moster som gick bort igår .. där vet vi inte än vad det är som gjorde att hon gick bort .. Hon hade ju cancer men det misstänks att det kan vara hjärtat .. Vet inte alls .. Tycker det är bara så trist .. Inte så gammal var hon heller ..

Hur går det med skolan ? Har ju ingen skola förrän mitten av februari men är på praktik nu på ett företag som heter Emballator Lagan Plast .. Har varit där i en vecka nu och jag trivs faktiskt ganska bra än så länge =)

Nej nu ska jag ta och göra nåt annat istället .. ska snart bort till min mor .. Min storebror är ju där nu så då vill man passa på och umgås med han lite =)

Ha det gott alla! /Johanna

RSS 2.0