Bättre eller sämre?

Det känns lite både och faktiskt.. Det som har känts sämre är att man saknar mamma än, mammas födelsedag i söndags då hon skulle ha fyllt 54 år men det lär hon aldrig göra nåt mer.. Så det är det som känns jobbigt just nu, speciellt nu när årsslaget närmar sig..
Det som är bättre är ju att jag kämpar på än med vikten, visserligen står jag still just nu men i midjan minskar jag väldigt mycket =)
Så just nu för tillfället så känns allt som plus minus noll.. Men förhoppningsvis blir det snart förändrat =)

Ha det gott! /Johanna

Vad ska man säga? Eller rent av göra?

Det börjar hända en del nu runtomkring mig, nästan så jag känner mig stressad bara för och få allt klart. Då kan man börja undra hur jag fått tid till att sitta vid datorn nu och uppdatera min blogg ;P Men det är kväll nu och då måste man få sitta ner och varva ner.

Vad har hänt sen jag skrev?

Det har blivit mer och göra på arbetsförmedlingen. Mycket är för att jag ska börja få bidrag nu från dem och då är allt så mycket striktare om man ska få det bidraget.

När det gäller viktfronten så kämpar jag fortfarande. Fuskade dock lite i helgen med lite cider och gott till men det tillhörde lite nu när det var valborg. =)
Ska till dietisten nästa vecka så vi får se vad som händer och sker helt enkelt!

Men när det kommer till kärlek så känns allt bara komplicerat och varför ska det ens kännas komplicerat? Kärlek ska ju vara härligt?!

Aja nu måste jag äta nåt, är ju vrålhungrig!

Ha det gott! /Johanna


RSS 2.0