Svårt!

Den här killen som jag har nämt tidigare har börjat strula igen eller ja strula är kanske inte det rätta ordet men han strular med mitt hjärta ..
För några dagar sen skickade han ett sms till mig där det står att han ber om ursäkt för hans uppförande och säger han tycker om mig och att det har funnits en anledning till att han betett sig såhär .. Jag blev såklart förvirrad för jag hade lagt ner allt som hade med honom att göra och försöka hitta någon annan som vet vad han vill .. Och så skickar den killen ett sånt sms .. Dum som jag är så ger jag han en chans till .. och nu har han börjat vela igen .. I det smset han skickade till mig skrev han att han ville ge "oss" en chans och att han tycker om mig och vill lära känna mig ännu bättre .. men nu heter det att han vet inte vad han vill än förrän han har löst sina problem.. *suck* .. Fattar inte hur jag kan låga mig bli trampad på, på det viset .. Jag lär mig aldrig att säga ifrån .. Jag kan prata för mig och vet vad jag vill men så fort jag träffar en kille och jag blir helt såld hos den killen så blir jag helt sårbar och då blir det så lätt för killarna att utnyttja det .. Gaah! Jobbiga problem man har .. ;o

Skriver mer senare .. /Johanna

Faan!

Har haft ont i nacken nu i en vecka och jag är fan less på det nu .. Hade behövt lite massage om det funkar det vill säga .. Tog en alvedon innan så jag kunde bli tillräckligt avslappnad till att kunna sova sen ..

Aja göra annat för en stund ..

Varför blir det så fel?

Att det ska vara svårt och hitta någon, hade en dejt för några veckor sen och han har bara lekt med mina känslor. Jag trodde han var seriös och var intresserad av mig men icke! Jag blir ju rädd och osäker för och kunna träffa andra killar, vill inte bli sårad fler gånger. Jag orkar inte det, jag vill känna på riktig lycka. Men det ska tydligen bli svårt och få göra det.

Måste göra mig iordning, ska till skolan snart! Skriver mer sedan!

Kram /Johanna

RSS 2.0