Bloggar..

Jag läser en del bloggar som finns ute på nätet, vilket många gör också.. Det finns en del bloggar som man kan reagera på, speciellt de så kallade stora bloggarna.. När man läser dem bloggarna så kan man undra vad dem egentligen tänker på?!

Dem är väldigt ytliga av sig och anses sig säga att utseendet betyder allt. Newsflash! Utseendet är inte allt, personligheten har mycket större betydelse än vad utseendet har.. Det är med personligheten som man lever med och inte med utseendet för den ändras konstant genom åren..

Och en annan sak jag har reagerat på är att de påstår hata vissa människor. Dem hatar homosexuella, mammor med barnvagnar med mera.. Hur kan de säga att de hatar dem? Känner dem de personerna då? Skulle inte tro det..

Det med att hata homosexuella, (Som Kissie gör, vilket hon har nämnt ett ex antal gånger i sin blogg).. Tänk om en nära kompis skulle tala om för henne att han/hon är homosexuell, skulle Kissie helt plötsligt bryta kontakten med den personen helt då? Bara för att man är homosexuell så betyder inte det att man inte är samma person som innan.. Om man har varit kompisar väldigt länge och verkligen är goda vänner, varför ska det förändras bara för att ens kompis är homosexuell?

Sen det med att hata mammor med deras barnvagnar (Som Amanda har skrivit i sin blogg).. Hur kan man ens hata sånt? Det är sånt som alla kommer gå igenom, och sen för den delen så känns det skönt och umgås med folk som vet precis vad man går igenom och få stöttning på det viset...

En annan sak, när man läser alla de kommentarer de har på sina blogginlägg och många av dem är väldigt elaka, riktigt elaka och hade jag fått såna kommentarer så hade jag blivit riktigt ledsen men dem bryr sig inte och det är för att dem får pengar för sina bloggar och ju fler människor som besöker deras bloggar och kommenterar desto mer pengar lär skramla in för dem så naturligtvis så bryr de sig inte..

Den enda roliga bloggen att läsa är Foki's blogg, den tjejen verkar vara en väldigt jordnära och även väldigt "flickig" av sig men det är alltid roligt att läsa. Kul att läsa om de olika pryltips och alla andra tipsen som hon berättar om..

http://amandavardet.blogg.se

http://kissies.se

http://foki.blogg.se

Där finns de länkarna till deras bloggar som jag har nämnt om i bloggen om någon skulle vilja läsa, Foki är den jag rekommenderar att läsa, de andra är inte riktigt lika mycket värda att läsa, man läser dem bara för underhållningens skull, för man inser vad blåsta dem är, iaf den ena.. För den andra har iaf potential att mogna till sig då för hon är väldigt ung och kanske inte förstår lika mycket hur den riktiga världen är..

Iallafall detta var bara min åsikt, och sin åsikt får man uttrycka utan att bli dömd...

Tjingeling.. /Johanna

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0